Allereerst excuses voor het late verschijnen van ‘Ruggespraak 7’. De meesten van jullie hebben inmiddels wel vernomen, dat ik in de lappenmand heb gezeten. Lage rugklachten zijn de oorzaak. Een combinatie van erfelijke factoren en werkbelasting spelen hierbij een rol, waardoor een hernia is ontstaan. Het gaat inmiddels weer wat beter, maar er is nog een lange weg te gaan. Soms gebeuren er dingen in je leven of komen er dingen op je pad, die je weer een bepaalde richting op duwen. Ik weet nu wat rugpijn is en dat ‘onderhoud’ aan de rug door middel van chiropractie cruciaal is. Mede dankzij chiropractie ben ik weer op de been. Lang leve chiropractie!

Het komt voor mij weer als een zegen om iets op papier te mogen zetten. Een uiting van mijn gedachten en ervaringen, die, naar ik hoop, U ook mogen inspireren tot meer uit het leven te halen dan er tot nu toe in zat. Echter, als U tevreden bent zoals het gaat, kunt U misschien iemand anders een plezier doen met deze ‘Ruggespraak’.

Het leven heeft veel te bieden voor hen die het willen zien. Het geluk zit ‘m in een zonnestraal, niet in een gouden horloge of een Mercedes. Materiële dingen kunnen wij slechts tijdelijk vasthouden of lenen.

> DOWNLOAD HIER RUGGESPRAAK 7