CONTACT

Contact met Chiropractie Rhoon

Een afspraak is zo gemaakt bij Chiropractie Rhoon. U kunt bellen of mailen. Als u zich aanmeldt via de mail, zullen wij contact met u opnemen. Bij een nieuwe aanmelding zal u een aantal vragen worden gesteld omtrent uw klachten. Dit is om een selectie te maken of uw klachten door de chiropractor bij Chiropractie Rhoon kan worden behandeld. Uitslagen van eerder gedane onderzoeken, zoals röntgen en/of MRI zijn altijd zeer nuttig om te vermelden bij het eerste telefonische contact. Wij kunnen de uitslagen bij de meeste ziekenhuizen en/of huisartsen van tevoren opvragen, maar u kunt ze natuurlijk ook bij het 1e bezoek meebrengen. Het eerste consult bestaat uit een gesprekje over uw klachtenpatroon en het intakeformulier en een chiropractisch onderzoek met betrekking tot uw klachten. Daarna hoort u de diagnose. Ook wordt er besproken of u kunt worden geholpen en in wat voor vorm. U kunt zich bij ons aanmelden zonder verwijzing van de huisarts of specialist. Echter, wij werken goed samen met de artsen in de regio. Per behandeling zal het resultaat worden bekeken en besproken en aan de hand daarvan zullen vervolgconsulten worden gemaakt.

Formulieren

Klik hier om de vragenlijst van Chiropractie Rhoon te downloaden. Als u de vragenlijst uitprint, kunt u deze rustig op uw gemak thuis invullen.

Problemen met het openen van de vragenlijst? Voor het openen van de vragenlijst heeft u Adobe PDF Reader nodig. U kunt Adobe PDF Reader hier downloaden.

Tarieven

Consult € 65,00
Consult kind t/m 12 jr. € 45,00

Verzekeringen

• Vergoedingen

MAAK EEN AFSPRAAK

Onze praktijk is gevestigd aan de:

RAVELSTRAAT 26 IN RHOON 010-5013622 

U kunt ons bereiken van maandag  tot en met donderdag  van 8.30 tot 17.00 uur. Vrijdags is de praktijk per 01-06-2022 gesloten en ook niet bereikbaar.

Mail naar : info@chiropractierhoon.nl of laat hieronder een bericht achter. (CONTROLEER U SPAMBOX BIJ REPLY!)Chiropractie Rhoon

Brielle