OVER ONS

Wie helpen wij?

Vele patiënten zijn al onder handen geweest en getuige de vele dankbrieven en zijn zij allen zeer tevreden over de resultaten. Regelmatig worden ook internationale artiesten uit de muziekwereld behandeld, zoals The Police, The Who, Robert Plant, The Eagles, Gwen Stefani en vele anderen. Ook bekende voetballers mogen in dit rijtje niet ontbreken.

Wie zijn wij?

Chiropractie Rhoon bestaat momenteel uit 1 chiropractor, Dhr. P. Kreukniet D.C. en receptionistes.

Dhr. P. Kreukniet D.C. (04/01/1965) is in 1988 afgestudeerd aan het AECC (Anglo-European College of Chiropractic) in Bournemouth, Engeland, na zijn gymnasium B diploma. Vervolgens is hij zijn eigen praktijk gestart in Rhoon en kan dus bogen op 30 jaar praktijk ervaring!

Met enige regelmaat geeft Dhr. Kreukniet lezingen over chiropractie en gezondheid in het Carlton Oasis Hotel te Spijkenisse. Houd de agenda van onze site goed in de gaten, want deze lezingen zijn voor allen zeer interessant!

Ons magazine ‘Ruggespraak’ verschijnt ongeveer eens in de 2 maanden. Veel leesplezier!

Lid van de NCA en de SCN

Dhr. Kreukniet is lid van de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) en de SCN (Stichting Chiropractie Nederland) en dientengevolge is hij verplicht te voldoen aan een bepaald aantal studie-uren per jaar, en aan andere eisen van beide verenigingen om het lidmaatschap te continueren.

The greatest wealth is health.