De derde editie ligt nu voor U. We hebben weer een hoop reacties gehad. Voornamelijk positief. Niet alleen mondelinge reakties zijn welkom. Schriftelijke zijn ook zeer te waarderen. Wellicht kunnen we een nieuwe rubriek openen met ‘Ingezonden reacties’. Ik denk dan aan bepaalde ervaringen of opinies, waarmee men denkt een ander op weg te kunnen helpen. Voorlopig blijft de oplage ongeveer 350 stuks, maar dat zou in de toekomst nog kunnen veranderen. Op dit moment heb ik van voorgaande nummers nog geen extra exemplaren laten drukken, maar misschien is dat wel nodig, indien genoeg mensen hiernaar vragen.

Als reactie op het lezen van “Ruggespraak” is mij al een paar keer gevraagd of ik gelovig ben en welk een geloof ik dan wel belijd, of welk een spirituele richting mijn gedachten uitgaan. Om U de waarheid te zeggen: ik denk dat ik een ‘Agnost’ ben. D.w.z. dat ik nog niet weet wat of waarin ik geloven moet.

Ik erken en herken bepaalde dingen, echter ik probeer door veel te lezen, te praten en bepaalde mensen te ontmoeten mijn gedachten te vormen. Ik ben dus niet lid van een bepaalde gemeente of stroming. Ik doe wat ik denk dat goed is en volg hierbij mijn hart. Misschien dat ooit al mijn vragen beantwoord worden, maar dat wacht ik maar af.

Eigenlijk is het wel spannend, die ontdekkingsreis. Misschien, dat ik op een dag wakker wordt en gewoon weet dat er al heel mijn leven iemand naast mij loopt. Tot die tijd, zal ik blijven onderzoeken wat het ‘geheim’ is van Innerlijke Vrede.

Paul Kreukniet D.C.

> DOWNLOAD HIER RUGGESPRAAK 3