Dit is de eerste druk van ‘Ruggespraak’. Een uitgave van Chiropractie Rhoon. Het is de bedoeling u van nuttige informatie en tips te voorzien met betrekking tot de wervelkolom en alles wat daarmee samenhangt. Ook zullen berichtjes en anekdotes aan bod komen, die in of om de praktijk in Rhoon en Maassluis zijn gebeurd.

De lezer hoeft in geen geval patiënt te zijn, echter ik wil iedere lezer vertrouwd maken met chiropractie en het functioneren van het menselijk lichaam. In deze hectische tijd, waarin presteren voorop staat, wordt de mens nog al eens vergeten. Spanningen, angsten en frustraties werken stress-reacties in de hand en nog steeds zijn verkeerde (werk)houdingen de oorzaak van veel lichamelijk leed.

Het is de bedoeling probleempjes aan het licht of onder de aandacht te brengen, zonder altijd direct met een oplossing te komen. Omdat ik het eenvoudig genoeg niet weet of omdat er op dit moment nog geen is. In ieder geval zal ik zo oprecht mogelijk mijn mening geven over bepaalde dingen, zonder de bedoeling iemand toe te spreken of te kwetsen.

Veel leesplezier.
Paul Kreukniet, chiropractor

> DOWNLOAD HIER RUGGESPRAAK 1